Betalen

Bij FOEKK kun je veilig betalen met iDeal, AfterPay en MisterCash/Bancontact.

iDeal

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten via hun eigen bank betalen. Het is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Het is dan ook betrouwbare en gemakkelijk. De banden die zijn aangesloten met iDeal zijn: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Hoe werkt een betaling met iDEAL?

Zodra je de producten uit je winkelmand wilt afrekenen kies je voor onze betaalmethode iDEAL. Je selecteert je eigen bank. Vervolgens krijg je een vertrouwde interface van je eigen bank te zien, waar je jouw gegevens kunt invullen en bevestigen. Bestel je producten via je telefoon dan heb je de mogelijkheid de bestelling te betalen via jouw Bankierenapp. Via de computer heb je bij de meeste banken een reader nodig.

Afterpay

Met Afterpay betaal je gemakkelijk achteraf. Pas zodra jij je bestelling hebt ontvangen, betaal je de rekening pas. Je hoeft geen account aan te maken. Afterpay vraagt om je geboortedatum en gegevens en klaar is kees. Jouw bestelling is geplaatst. Je ontvang e-mails op het opgegeven e-mailadres met het betaaloverzicht. Je krijgt 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Erg gemakkelijk en handig.

Mistercash/Bancontact

Mistercash is een erg gemakkelijke betaalmethode voor Belgische klanten. Het is een samenwerking van verschillende Belgische banken en komt erg overeen met iDeal. Voor kaarthouders is Mistercash een veilig en betrouwbaar online betaalmiddel. De betaling vind plaats via de betaalpagina van de online bank. De volgende banken zijn aangesloten bij Mistercash: KBC, Belfius Bank, Fortis Bank, FINTRO, AXA Bank, CBC, ING Bank en VDK Spaarbank.

Heb je vragen over je betaling of kom je er niet helemaal uit? Dan kan je altijd contact opnemen via klantenservice@foekk.nl. We reageren zo snel mogelijk.

 

Ben jij benieuwd naar onze verzend- en retour informatie? Klik dan hier.

Volg ons