Mom jeans

Ben jij op zoek naar een jeans die niet te strak en niet te wijd om de benen zit? Dan ben jij op zoek naar een mom jeans. We zien dat steeds meer fashion items terugkomen uit de jaren tachtig en negentig. En zo ook de mom jeans. Daar zijn wij super blij mee. De mom jeans is namelijk niet alleen super trendy, maar draagt ook nog eens super comfortabel. Deze jeans is er in verschillende kleuren, vormen en maten. Neem een kijkje bij de mom jeans van FOEKK.

De kenmerken van een mom jeans

Met een mom jeans zet jij jouw taille in de spotlights. Deze jeans heeft namelijk een hoge taille die jouw waist accentueert. Ben je op zoek naar variant met een donkere denim wassing, een mom jeans met omgeslagen broekpijpen of een variant met slijt stukken? De broek hoeft niet per se blauw te zijn, bij FOEKK hebben we ook een mom jeans in een zwarte of witte kleur. Het kan tegenwoordig allemaal. Iets wat je vaak ziet terugkomen bij deze spijkerbroek is een hoge taille. Op de manie kun je een t-shirt, een trui of een crop top super leuk combineren. Doe je t-shirt aan de voorkant in je broek en blouse het wat op. Gave sneakers of boots eronder en jouw look is compleet.

Jouw mom jeans op verschillende manieren

Als jij denkt dat een mom jeans alleen geschikt is voor in de lente en de zomer dan heb je het mis. Deze jeans kan het hele jaar door gedragen worden. Het is maar net hoe je het combineert. Waar je de spijkerbroek in de zomer combineert met een crop top en sneakers of sandalen, draag je hem in de winter met een dikke trui en grove boots. Niet alleen een ander jaargetij maar ook een hele andere look. Een mom jeans kan zelfs chic gecombineerd worden met een elegante blouse, een blazer en pumps.


Volg ons